چین

 

انواع ویزا چین نحوه اخذ مدارک لازم

ویزا گروهی: یک ماه اعتبار دارد و در این مدت شما می توانید 14 روز در کشور چین اقامت داشته باشید. این نوع ویزا برای حداقل 5 نفر صادر می شود و ورود و خروج از چین تنها به صورت گروهی امکان پذیر است. این نوع ویزا به صورت عادی طی 14 روز کاری اخذ می گردد و به صورت فوری 7 روز کاری به طول می انجامد.

ویزا انفرادی: یک ماه اعتبار دارد و می توانید تا 30 روز در این کشور اقامت داشته باشید. این نوع ویزا حداقل در 7 روز کاری اخذ می شود.

ویزا تجاری: سه ماه اعتبار دارد و می توانید 30 روز در کشور چین اقامت داشته باشید. این نوع ویزا در 20 روز کاری اخذ می شود.

مدارک لازم جهت اخذ ویزا

اصل پاسپورت + 2 قطعه عکس (4*6) رنگی زمینه سفید + فرم مربوطه

 

تماس با ما






آخرین اخبار

مطالب پربازدید

با عضویت در سایت اریکا گشت از پیشنهادها و تخفیفهای ویژه ما با خبر شوید!

فرم عضویت