دبی

 

انواع ویزا دبی نحوه اخذ مدارک لازم


در دبی و ساير کشورهای حوزه خليج فارس، بر خلاف ساير کشورهای دنيا ويزا توسط اداره مهاجرت و وزارت کار صادر می شود و نه توسط سفارت خانه های امارات در دنيا. نياز به ويزای دبی برای مليت های مختلف، تفاوت بسياری دارد و قوانين مربوط به آن بدون اطلاع قبلی تغيير می کنند. لذا قبل از سفر حتما اطلاعات لازم را کسب نماييد و نسبت به تهيه ويزا اقدام نماييد. تمامی مسافران به جز افراد ساکن کشورهای عضو شورای همکاری خليج (بحرين، کويت، قطر، عمان و عربستان سعودی) می بايست ويزا تهيه نمايند.

 

برای صدور ويزا به هر علتی مثل تجارت، سياحت و غيره، شخص، شرکت و يا سازمانی در دبی می بايست ضمانت تقاضا کننده ويزا را به عهده بگيرد و بدين ترتيب عملا و قانونا مسئول مسافر شناخته می شوند و بايد مسافر را در تاريخ مقرر از کشور خارج کنند. اين مسئول در امارات به نام "کفيل" معروف است. لذا برای صدور ويزا يک کفيل لازم است که واجد شرايط کفالت باشد. کفيل در دو صورت می تواند برای مسافر ويزا درخواست نمايد. اول اينکه از نزديکان مسافر باشد که در اين صورت بايد فرم نسبيت از سفارت مربوطه دريافت کند و يا رابطه تجاری داشته باشد. در روش دوم بر اساس رابطه های کاری و تجاری، سازمانهای دولتی و شرکتهای خصوصی می توانند برای مسافر خود درخواست ويزا نمايند. لازم به يادآوری است که ويزاهای توريستی و يا زيارتی توسط خطوط هوايی، هتل ها و يا آژانس های مسافرتی درخواست می شود (به همین علت آژانسهای مسافرتی از کلیه مسافرین دوبی خود ضمانت اخذ می نمایند)

ویزا موقت: ويزای موقت خود به سه نوع تقسيم می شود: 1- ويزای ترانزيت 2- ويزای توريستی 3- ويزای زيارتی

ويزای ترانزيت: مدت اين ويزا 14 روز است و روز ورود و خروج محاسبه نمی شود. اين ويزا از طرف اداره مهاجرت دبی صادر می شود. اين ويزا قابل تمديد نمی باشد. اعتبار اين ويزا از تاريخ صدور، 14 روز می باشد و در صورت عدم استفاده در اين مدت از درجه اعتبار ساقط می شود

ويزای توريستی: اين ويزا يک ماهه می باشد و امکان تجديد زمان آن وجود ندارد. اين ويزا به ايرانيان و شهروندان 33 کشور ذکر شده در قسمت ويزای زيارتی تعلق نمی گيرد.

ويزای زيارتی: اين ويزا جهت ایرانیان و اتباع سایر کشورها صادر می گردد. شهروندان کشورهاي ذيل، می توانند ويزای خود (ويزای زيارتی) را در هنگام ورود به فرودگاه دبی دريافت نمايند.

آلمان- ايتاليا- ژاپن- كانادا- نيوزلند- آمريكا - ايرلند - سان مارينو - كره جنوبي - واتيكان - آندورا - ايسلند - سوئد - لوكزامبورك -هنگ كنگ - اسپانيا - برونئي - سوئيس - ليختن اشتاين - يونان - استراليا - بلژيك - سنگاپور - مالزي - اتريش - پرتغال - فرانسه - موناكو - انگلستان - دانمارك - فنلاند - نروژ

مدارک لازم جهت اخذ ویزا

اسکن رنگی از پاسپورت ( 1 قطعه عکس)

 

تماس با ما






آخرین اخبار

مطالب پربازدید

با عضویت در سایت اریکا گشت از پیشنهادها و تخفیفهای ویژه ما با خبر شوید!

فرم عضویت