هنگ گنگ

ویزای هنگ کنگ

ویزا توریستی هنگ گنگ 14 روز اعتبار دارد و در این مدن شما می توانید 2 مرتبه وارد این کشور شوید. ویزای هنگ گنگ به صورت عادی اخذ می شود و مدت زمان لازم برای اخذ ویزا 40 تا 60 روز کاری است.

مدارک لازم:

اسکن پاسپورت با 7 ماه اعتبار

پرینت حساب بانکی (لاتین) با حداقل 10 میلیون تومان مانده

گواهی اشتغال به کار

 

تماس با ما






آخرین اخبار

مطالب پربازدید

با عضویت در سایت اریکا گشت از پیشنهادها و تخفیفهای ویژه ما با خبر شوید!

فرم عضویت